online interieur advies

AANRADER en SUPER HANDIG:

optie 1: Shortlist Tips&Tricks + Moodboard € 99,-

 

 

optie 2: Accessoires advies in vorm van foto's € 149,-

 

Stuur mij een plattegrond met afmetingen van 1 ruimte inclusief foto’s en je vragen. Laat hierbij ook even weten wat er absoluut moet blijven en wat er écht weg mag. Daarnaast is het handig om te weten waar je interesses des levens liggen en waar je absoluut níet van houdt en wat je uiteindelijk wilt bereiken met het eindresultaat.

Ik laat je weten wanneer de mail goed is ontvangen en zal de aanvraag bekijken. Hierna zal ik aan de slag gaan met jouw vragen en uitdagingen en daar komt vervolgens een plattegrond, een shoppinglist en een moodboard uit. Je hebt hiermee alle tools in handen om van je huis een thuis te maken.. Deze verstuur ik vervolgens per mail [rekening houdend met milieu is de papieren versie op aanvraag]

 

Voor vragen mag je altijd contact met me opnemen.

 

 

Voor de grootdenker:

€ 299,- per ruimte uitgebreid advies

€ 59,- extra moodboard [voor als je keuze fijn vindt ;)]

Extra: lichtplan € 199,-

 


horeca styling

Is je restaurant, lunchroom, eetcafé toe aan een nieuwe uitstraling? Neem voor de juiste styling keuze contact met me op, ik help je graag verder..


interieur advies aan huis

Advies over indeling, inrichting en aankleding van je woning of bedrijf.

 

Samen bekijken we de ruimte en bespreken de wensen en voorkeuren tijdens het kennismakingsgesprek. We kijken welke mogelijkheden er het beste bij jou of het bedrijf passen. Je kiest zelf van welke mogelijkheden je gebruik wilt maken. Met en moodboard en plattegrond komen nieuwe ideeën tot leven. Ik kijk met een frisse blik naar het interieur en geef mijn ideeën en oplossingen. Tijdens het eerste gesprek bespreken we de wensen, groot of klein en stellen we een plan op.. Het is dus afhankelijk van jouw wensen wat de kosten zullen zijn..

 

Neem voor meer informatie contact met me op. 

Vanaf €75,- huisbezoek (max. 1 uur, binnen straal 10 km) dus excl. moodboard, plattegrond, shoppinglist (afhankelijk van wensen)

 


camper styling advies

Wie droomt er niet van.. Een tweede huis op wielen... Campers zijn al een tijdje een goede trend om er op uit te trekken. En deze trend zal nog wel een tijd aanhouden. Het gevoel van vrijheid in de natuur is iets waar veel mensen op uit zijn, heerlijk met de voetjes in het gras.. Daarnaast ben je flexibel in je gaan en staan.

 

Om optimaal te kunnen genieten van je eigen "hut" zou het natuurlijk heerlijk zijn om je hier ook helemaal thuis te voelen.. Niet dat je thuis wilt meenemen op vakantie, daarvoor ga je nu eenmaal op vakantie.. Maar hoe fijn als die saaie "tent" toch die styling heeft waardoor jij je extra happy voelt...?.. Geen bruine kastjes of duffe vloerbedekking. Ga voor vrolijke kleurtjes of juist stralend wit, boho of juist minimalistisch... Precies waar jij van houdt!

 

Neem contact op voor de mogelijkheden en wij maken van jouw campeerstekkie een droomplekkie :)

 

Prijs afhankelijk van wensen.


KVK 64024091